Ontmoet mij op Art Taste, kunstzinnige proefontmoetingen op bijzondere locaties!

eleonora_stol schilder kunstenaar

Art TastE vindt 5 keer per jaar plaats steeds op een wisselende en unieke locatie. Het is een samenzijn van liefhebbers van kunst en culinaire verwennerijen. Het unieke aan dit concept is dat je middenin het atelier van de kunstenaar zit met een bont gezelschap onderwijl genietend van bijzondere gerechten en bijpassende wijnen!

Tijdens een Art TastE avond kom je meer te weten over de kunstenaar en zijn werk. Het blijft iets heel bijzonders om midden tussen de kunstatributen een kijkje te mogen nemen in het domein van de kunstenaar. Niet alleen de sfeer van het atelier, ook de gerechten welke ter plekke worden bereidt zullen je zintuigen prikkelen. De verschillende wijnen die de gerechten begeleiden maken de beleving compleet.

Donderdag 14 april 2016 laat de flamboyante kunstenares Eleonora Stol bijgenaamd ‘La Roja’ ons een kijkje nemen in haar kleurrijke wereld!

Test je zintuigen, beleef haar passie en laat je verwennen door ‘chef kok on the spot’ Teus van Fastenhout. Hij zal zijn kookkunsten begeleiden met fantastische wijnen met een verhaal.

Meld je aan voor deze proefontmoeting van kunst en culinair via het formulier op Arttaste.nl.