Eleonora Stol op ArtZaanstad

logo-art-zaanstad

De stichting ARTzaanstad heeft ten doel het bevorderen van de eigentijdse kunst, dit in de ruimste zin van het woord zonder daarbij winst te beogen en het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Het evenement ARTzaanstad profileert zich als onderscheidende kunstbeurs in de regio. Dit jaarlijks terugkerende evenement is er voor de kunstenaars en kunstliefhebbers, zonder tussenkomst van galeries. Hierdoor ontstaat een laagdrempelige kunstbeurs met kunst voor iedereen. Al het werk dat getoond wordt gedurende de beurs is niet alleen te koop, maar ook te huur.

Over Eleonora
Eleonora Stol, ook bekend als La Roja, noemt haar werken ‘Kunst die oprecht en van binnen uit tot stand komen. Gemaakt vanuit een passie en niet aflatende vechtlust’.

Haar schilderijen kennen een herkenbare handschrift, speels kleurenspel en uitdagende verbeeldingen.

Anton Martineau over het werk van Eleonora: ‘door een vernieuwing op het surreële basisvlak droom en door elkaar gehaalde werkelijkheid waarin de liefde centraal staat, krijgt men toegang tot het werk en laat het je niet meer los, je komt in een stroomversnelling door het hevig emotioneel bewegen.’

http://artzaanstad.nl/